Børn og unge

For børn og unge

En anden vej

For børn og unge med angst, depression, lavt selvværd, spiseproblemer, selvskadende adfærd eller andet.

En helt anderledes tilgang til problemet, hvor du bliver aktivt engageret og deltagende i din egen proces. Her er du fri af andres vurderinger, så du kan finde dine egne løsninger og ressourcer.

Aktiviteten foregår udenfor i en aflukket fold, hvor du arbejder med at løse forskellige opgaver. Der er ingen ridning, alt foregår på jorden og i respektfuldt nærvær af en psykolog (mig). Det varer ca. 1 time pr gang. Vi veksler mellem aktiviteter med hestene og refleksion over oplevelserne.

De problemer eller temaer, du tumler med, bliver brugt direkte sammen med hestene, så de ting du lærer om dine egne følelser og måder at håndtere udfordringer på overfor hestene giver værktøjer til at håndtere hverdagen og forstå dine relationer til andre bedre.

Hvad får du ud af det

Forståelse og handlekraft! Bedre kontakt til følelser. Evne til at finde dine egne svar og dine egne måder at løse hverdagens problemer på.

Kontakt Psykolog Tine Magill

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 60 38 50 eller send en mail til kontakt@tinemagill.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.