Familier

For familier

Oplevelsesorienteret familieterapi

Har I udfordringer eller omvæltninger i familien? Trænger I til at blive rystet sammen, forstå hinanden, lave noget hvor rollerne ikke er givet på forhånd? Kunne I tænke jer at lave noget som handler om sjov, leg, fantasi og samtidig giver jer noget til familien? Kunne I forestille jer, at det er muligt at se hinanden på en ny måde? At få øje på nye ressourcer og måder at løse hverdagens problemer på?

Denne aktivitet kan med fordel bruges, hvis jeres familie af en eller anden grund er stødt på problemer. Det kan være sygdom, diagnoser, skilsmisse, nye familiekonstellationer, ledighed, stress/depression, tab, problemer i skolen eller teenagere i familien ;o)

Det får I ud af det

En anderledes og aktiv fælles oplevelse. Frisk luft og natur. Fornyet kontakt og syn på hinanden. Fokus på ressourcer og styrker. Nye vinkler og løsninger.

Erfaring med eller interesse for heste er ikke en forudsætning, og det er ikke en hindring at være lidt utryg. Tvært imod. Her arbejdes med nænsomhed, sikkerhed og opmærksomhed på jeres grænser og tryghed.

Kontakt Psykolog Tine Magill

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 60 38 50 eller send en mail til kontakt@tinemagill.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.