Voksne

Måske er det noget for dig

Få fat i det ægte

En metode, hvor vi arbejder med problemerne nu og her og i praksis. Hestene hjælper dig til at møde dine problemer på en ny, klar og kærlig måde.

Hestenes evne til at læse dit kropssprog og fornemme dine stemninger bruges til at forstå det der ligger bag dit problem, og til at finde de løsninger der passer til dig. Ind imellem snakker vi om det der sker, så du får hjælp til at omsætte dine oplevelser til dit eget liv.

Arbejdet foregår i naturen i en lille fold sammen med mig og hestene. Der er ikke ridning, men alt foregår på jorden.

Kan bruges i stedet for almindelig terapi, og koster det samme. Du skal derfor regne med et antal sessioner a’ ca 1 times varighed med fast interval (f.eks. 1 uge eller 14 dage), som regel dog noget kortere end almindelig terapi.

Temaer der kan arbejdes med: alt hvad man arbejder med i almindelig terapi, f.eks. stress, tab, depression, angst, familieproblemer, livsomvæltninger el.a.

Hvad kan du forvente at få med

Ny indsigt og nye handlemuligheder, erfaringer der gør forskel fordi de gør indtryk, en kærlig, overraskende og fantasifuld måde at bliver klogere på dig selv på. Erkendelser som kan mærkes og bruges! Forandringer i dit liv…

Erfaring med eller interesse for heste er ikke en forudsætning, og det er ikke en hindring at være lidt utryg. Her arbejdes med nænsomhed, respekt, sikkerhed og opmærksomhed, og du bestemmer tempoet.

Kontakt Psykolog Tine Magill

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 60 38 50 eller send en mail til kontakt@tinemagill.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.