Hypnose

Jeg tilbyder hypnose

Hypnose er en effektiv og nænsom behandlingsform, hvor man får adgang til at arbejde med underbevidsthed, krop og følelser på samme tid. Det er her, mange traumer og opfattelser, der styrer vores liv, er gemt.

Hypnoterapi er en proces, hvor du med min guidning finder dine egne svar og løsninger. Vi arbejder med erindringer, blokeringer og traumer og finder nye perspektiver og ressourcer.

Jeg arbejder med dybdevisualisering og forskellige mindfullness værktøjer, jeg har lært og udviklet henad vejen. De kan bruges alene men fungerer også godt sammen med almindelig terapi.

Jeg laver også hypnosebehandling til afgrænsede problemstillinger som fx. rygestop, fobi, tandlægeskræk el.a.

– kan bruges som behandling til:

  • Angst, fx flyskræk, eksamensangst, tandlæge el.a.
  • Adfærdsændring, fx rygestop
  • Stress
  • Fysiske problemer, smerter
  • Som terapi i forhold til traumer, relationer, blokeringer m.m.
  • Arbejde med empowerment, selvværd, autencitet

Hypnose i denne form er fuldstændig ufarligt og fungerer godt til børn.

Hypnosen er særlig, fordi den bringer os ind i en anden del af bevidstheden, hvor fantasien arbejder friere, og hvor de sædvanlige blokeringer og begrænsende opfattelser af virkeligheden ikke har samme kraft. Når det bruges i terapi, giver det mulighed for at samarbejde med det underbevidste, på en måde som er både fantasifuld og nænsom. I hypnosen træder vi ind i en symbolverden, som kan give ny forståelse og kontakt til ressourcer vi har mistet eller glemt.

Alt er energi

Dybdevisualisering

I dybdevisualisering bringes du i en let trance, hvor du guides til at møde kraft- eller symbolvæsener, ofte dyr, der kan hjælpe dig med at løse problemer eller blive klogere på dine egne mønstre. Dyrene kommer fra din egen bevidsthed og kan guide til at åbne for ressourcer, løse gamle traumer og finde dit hjertes vej. Det er en spændende og kraftfuld og megt kærlig måde at arbejde med dig selv på. Metoden er udviklet af psykologiprofessor Stephen Gallegos, og er inspireret af indiansk kultur.

“Fantasi er vigtigere end viden. Viden er begrænset. Fantasi omslutter hele verden”

Albert Einstein