Om mig

Lidt om mig

Uddannet Cand. Psych. Aut. og medlem af Dansk Psykolog Forening

Jeg er 56 år og har arbejdet som psykolog i 14 år. Jeg har altid interesseret mig for mennesker og trivsel. Jeg er desuden meget glad for natur, dyr og musik. I min tid som psykolog har jeg arbejdet som familieterapeut, selvstændig og ved BUC i Herning.

Efteruddannelser

indenfor: skilsmisse, spiseforstyrrelser, angst/ stress hos unge, familiedynamikker, sorg, narrativ samtale, kropsterapi, mindfulness og tværfaglig supervision.

Uddannet i NMT (Neurosequential Model of Therapy ved Bruce Perry).

Uddannet i hypnoterapi og en særlig metode, der hedder dybdevisualisering ved Stephen Gallegos.

Certificeret og erfaren terapeut/coach med brug af heste. Uddannet indenfor EAGALA (Equine Assisted Growth And Learning Association) i 2006.

Mere end 10 års erfaring

Krise, livsomvæltninger, sygdom, depression, angst, sorg, stress, selvskade, spiseforstyrrelser, par problemer, børn med diagnoser (ADHD/ ADD, Autisme spektrum m.m.). Unge, voksne, familier, pårørende.

Empowerment, livsmening, spiritualitet.

erfaring med forældrevejledning med fokus på barnets situation og familiens ressourcer.

Erhvervspsykologisk erfaring med krise, stress, udbrændthed, trivsel, samarbejde, sundhedspsykologi, psykologfaglig supervision.

Kurser, foredrag og temadage.

Kontakt Psykolog Tine Magill

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 60 38 50 eller send en mail til kontakt@tinemagill.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.